top of page

AIRCO SERVICE

Voordelige airco service?

Daarom onderhoud bij Auto Service Lijnden

Natuurlijk zoekt u een betrouwbaar adres voor uw APK en onderhoud. Als RDW-erkende keuringsinstantie begrijpen we dat. Daarom wordt Auto Service Lijnden jaarlijks beoordeeld.

Heeft u het idee dat uw airco niet goed koelt? Bent u nieuwsgierig of het systeem al aangevuld dient te worden? Of heeft u het gevoel dat er een onaagename geur uit het koelsysteem komt? Wellicht is het tijd voor airco onderhoud.

Wat zit er bij de prijs van de airco onderhoud inbegrepen?

 

  • Controle (temparatuur en vuil)
  • Reinigen
  • Bijvullen
  • BTW
 
De airco service begint met een grondige controle van de airconditioning van uw auto. Niet alleen wordt gecontroleerd of de lucht uit de airco nog koud genoeg is, we controleren ook of er geen ophopingen van vuil in het luchtsysteem zitten. Daarna volgt airco reiniging: wij spuiten een speciale spray door het systeem heen zodat vuil en nare luchtjes verdwijnen. Tot slot vullen wij het koudemiddel bij, zodat de airco de auto weer koelt als vanouds.
Wij raden aan om iedere drie jaar een airco onderhoud aan te vragen. Uw airconditioning wordt dan gecontroleerd en gereinigd. Als bacteriën langdurig in de airco blijven creëert dit nare luchtjes en kan het uw gezondheid aantasten. Ook vullen wij koudemiddel bij indien dit nodig is. Gemiddeld verdampt jaarlijks 10% van het koudemiddel waardoor de airco minder goed koelt. Wanneer u geen onderhoud pleegt aan uw airconditioning, dan loopt u het risico dat het systeem kapot gaat met hoge reparatiekosten als gevolg. 
023 - 5552085 (lokaal tarief)
 

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag

tussen 08.00 - 17.30 uur

 

Vragen over airco service?

Wij helpen u graag!

 

bottom of page